DEMAM, BATUK, KESUBURAN, JANTUNG, KOLESTEROL TINGGI, ASTHMA, GERD, GASTRIK DAN STROK 

100% MADU TUALANG RAW SIFUBEE

 KEMBALIKAN TUBUH SIHAT ANDA SECARA NATURAL   

Makanan Nutrisi Tinggi 'Superfood' Tertua Di Dunia Untuk Aktifkan 'Natural Booster Imun' Tubuh Anda

MELAWAN KOMPLIKASI PENYAKIT! 

Madu Tualang Raw original mempunyai kesan penawar yang sangat mujarab. Madu Tualang Raw Sifubee jawapan bagi madu terbaik dari segi kualiti keaslian, kesan positif yang cepat dan pada harga yang berpatutan dan berbaloi..

TONTON DULU VIDEO MENARIK INI

HAMPIR 10 TAHUN

AMALKAN MADU TUALANG RAW SIFUBEE

Image

Keberkahan petunjuk penawar dari wahyu iaitu MADU LEBAH. Ramai meremehkan namun begitulah apabila PENCIPTA MAKHLUK itu sendiri yang menjelaskan di dalam wahyu al-Quran (Surah 16 ayat 68-69) dan beberapa kitab agama samawi yang lain.

 

(Dengan itu) akan keluarlah dari dalam badannya minuman (madu) yang berlainan warnanya, yang mengandungi penawar bagi manusia (dari berbagai-bagai penyakit).

PUNCA BERLAKU MASALAH KESIHATAN PADA TUBUH

✔️ Kuman dan Bakteria

✔️ Banyak Sel Radikal Bebas

✔️ Makanan Tidak Sihat

✔️ Wabak, Kuman dan Bakteria

✔️ Tekanan Perasaan atau Stres

✔️ Persekitan Tercemar

✔️ Tersalah Mengamalkan Produk atau Ubat

Penyakit apapun jika dibiarkan ia seperti 'TIME BOMB' semakin parah dan semakin sukar untuk di ubati, ia akan berpindah dari satu tahap kepada tahap berikutnya jika pesakit hanya menunggu dan mendiamkan diri. Info di bawah perlu anda fahami betul-betul...

ANDA PERASAN TAK, BERTAMBAH USIA BERTAMBAH KURANG ANTIBODI DAN IMUN KITA. INILAH PUNCA TUBUH SEMAKIN LEMAH DAN TERDEDAH DENGAN PENYAKIT

Image

Tahukah anda? Bila Usia Meningkat, Berlaku Kekurangan Pengeluaran Antibodi Yang Spesifik Terhadap Sesuatu Jangkitan (Sumber MyHealth, KKM)

 

Kami faham ramai yang kami jumpa pandang sebelah mata je khasiat makan madu dan banyak tuduhan yang tidak benar mengenai madu lebah. Percayalah lebih 20tahun kami sangat menjaga kepercayaan pengguna madu lebah kami.

Alhamdulilah lepas amalkan Madu Tualang Raw Sifubee memang puas hati dan terasa kesan positifnya bertenaga tiap hari.  Kini ramai menjadi pengguna setiap bulan produk madu lebah kami ni...

MEMPERKENALKAN

MADU TUALANG RAW SIFUBEE

Image
Image

APA YANG 'BEST' MADU TUALANG ?

 

'BOOSTER' ANTIOKSIDAN 

'BOOSTER' SISTEM IMUN TUBUH

PENYERAPAN SPONTAN TENAGA

LANCARKAN DARAH

MERANGSANG HORMON KESIHATAN ORGAN DALAMAN

MENEUTRALKAN RADIKAL BEBAS

BOOSTER SISTEM PENCERNAAN

TINGKATKAN KETUMPATAN TULANG

BAHAN UTAMA PENAWAR PENYAKIT JANTUNG & STROK

RAWAT LUKA DALAMAN DAN LUARAN

MENYINGKIRKAN RACUN

RANGSANG HORMON KESUBURAN LELAKI/WANITA

 

 

Kajian penyelidikan di bawah membuktikan madu tualang adalah salah satu 'Superfood' yang mempunyai khasiat yang sangat tinggi.

Siapa yang Wajib Kena Mula Makan atau Amalkan

 

✅ mereka yang antibodi dan imun semakin lemah melawan virus seperti kanak-kanak dan warga emas.

 

✅ mereka yang ada simpton awal seperti sering demam, selsema, batuk, benjolan  dan seumpamanya. 

 

✅  Apabila sering kebas-kebas bahagian anggota tubuh tertentu.

 

✅  Sakit ketika 'period' dan hadapi masalah kesuburan.

 

✅  Kanak-kanak dan warga emas untuk tingkatkan sistem imun tubuh. 

 

✅ Selalu ada masalah dari pencernaan seperti angin, sebu, sembelit, 'gerd', dan sesak nafas.

 

✅ Mereka yang inginkan pencegahan sebelum masalah kesihatan semakin parah dan yakin dengan penawar penunjuk dari wahyu adalah sebaik-baik penawar sejati. Dengan kata lain sihat pun dapat keberkahan pun dapat insya Allah. 

Jom Lihat Apa Pengguna Kami Kata

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MADU TUALANG RAW SIFUBEE ni selamat ke?

Sangat selamat insya-Allah, kami sentiasa memastikan kualiti produk kami sentiasa mematuhi Peraturan dan Akta Keselamatan Makanan 1983 (KKM).

1. Ujian Makmal: Institut Genom Malaysia   

Image
Image
Image

VARIASI JENIS MADU TUALANG RAW SIFUBEE >  TERBUKTI ASLI (UJIAN MAKMAL)

2. Ujian Makmal Dari Pelanggan Yang Hantar Sendiri

Ramai diluar sana yang berani menggunakan produk yang tidak diuji di makmal, mula-mula pakai memang okey tapi bila kelamaan akan memberi kesan yang BURUK pada paras gula dalam darah, waktu tu menangis kat bucu katil pun takda guna dah, so kita jangan jadi macam tu.. Madu Tualang Raw Sifubee ni memang kami pantau dengan ketat dan selamat untuk digunakan..

Siapa Kami?

Image

Syarikat kami SIFUBEE SDN. BHD. merupakan antara pembekal terbesar madu tualang RAW di Malaysia sejak 20 tahun yang lalu. Pengasas syarikat (Gambar di atas) Tuan Bahrin @ Sifubee berpengalaman berburu madu lebah tualang dan sering berkongsi ilmu madu lebah kepada ramai pengamal madu untuk menjadikan madu lebih berkesan sebagai penawar penyakit tertentu.

 

Kami yakin pengamal madu sangat menitikberatkan kualiti keaslian dan kualiti madu yang berasal dari hutan hujan tropika seluruh Nusantara. Begitu juga kami, kepercayaan antara kunci utama perniagaan kami bertahan sejak 20 tahun yang lalu. Tujuan kami adalah satu iaitu mengangkat madu sebagai penawar petunjuk wahyu yang dapat membantu anda semakin sihat dan berkah.

 

Sila tonton video pengambilan madu kami di bawah

Ribuan telah mengamalkan Madu Sifubee sejak 20 tahun lalu

Image

Pelanggan Madu Sifubee

Image

Pameran Madu Sifubee

Image

Sifubee di lokasi pokok tualang

Image

Team Madu Tualang RAW Sifubee

Image

XPDC Sifubee dan geng lebah

Image

Promosi Madu Sifubee

Jangan Tunggu Lagi Jom Tempah Sekarang!

> Stok madu hanya bergantung kepada lebah jadi ianya sangat TERHAD<
KAMI NAK BERI HARGAPROMOSI HARI INI UNTUK PEMBELI TERAWAL BELIAN MADU 1KG

 

JAMINAN KUALITI 100% ASLI UJIAN MAKMAL

2x GANDA 'MONEY BACK GUARANTEE

Image

 

Kami SANGAT YAKIN Madu Tualang RAW Sifubee akan bantu anda keluar dari pelbagai masalah kesihatan yang sering menggangu anda.

Sebab itulah, kami berusaha mendapatkan madu yang benar-benar berkualiti dan asli agar anda mendapat kesan yang positif. Kami tidak teragak-agak untuk pulangkan semula wang anda 200% atau lebih berkali-kali ganda sekiranya ia tidak asli (secara ilmiah dan saintifik).

 

Kami amat terharu dan bangga dengan tindakan anda yang sangat YAKIN dengan ikhtiar mengamalkan madu penawar petunjuk wahyu..Kami pun rasa tak layak untuk simpan duit anda jika Madu Tualang RAW Sifubee ini adalah madu yang tidak asli bukan dari lebah. Bagi kami, kepercayaan selama lebih 20 tahun sebagai pembekal madu ini lebih bernilai dari wang ringgit, apa gunanya kaya raya tetapi tiada keberkahannya. 

Image

BARANG SAMPAI BARU BAYAR / "Cash On Delivery"

Tak perlu keluar rumah untuk buat pembayaran. Tak perlu risau dengan masalah 'SCAMMER'.  Hanya tunggu posmen NINJAVAN atau DHL sampai ke rumah dan bayar terus pada posmen.

TERKINI! PROMO IMUNE BOOSTER!

 

2 FREE-GIFT BERBALOI (BERNILAI RM30) 

 

Jika anda order sekarang (Belian min madu tualang 1kg), kami akan beri  10 unit MADU STIX MULTIFLORA dan EXTRA 100g Madu Tualang RAW Sifubee (dalam pack yang sama 1kg+100g)

 

FREE-GIFT ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat FREEGIFT ini HANYA jika anda order sekarang.

Image

TRIAL SET : ORDER 500G RM80

PALING LARIS : ORDER 1KG RM140 (1.1 kg + 10pcs Madu Stix)

PALING BERBALOI : 2.2 KG + 20pcs Madu Stix

PALING JIMAT SANGAT : 3.3KG + 30pcs Madu Stix 

PROMO TERKINI !

PILIHAN PAKEJ DI BAWAH

TERHAD 100 UNIT SAHAJA 

 

PAKEJ TERHAD : Madu Tualang RAW Sifubee 1.1KG + 550g + 15pcs Madu Stix 

PAKEJ TERHAD : Madu Tualang RAW Sifubee 1.1KG + Madu Habbatussauda 500g + 100g x 2 unit 

KLIK DI SINI >> PELBAGAI PRODUK TERBAIK MADU SIFUBEE

(JUS HERBA ENZIM TUALANG, MADU HABBATUSSAUDA TUALANG, ROYALJELLY, PROPOLIS & PROMOSI TERKINI)

Image
Image
Image
Image

Soalan Lazim Madu Tualang RAW Sifubee (FAQ)

Insya Allah 100% asli kerana kami mendapatkan secara langsung dari petani atau pemburu madu hutan (lihat video pengambilan madu di atas). Kami juga melakukan ujian makmal di Unipeq UKM dan Institut Genom Malaysia. Madu kami juga selalu di ‘cross check’ oleh pelanggan-pelanggan madu kami (lihat bahagian ujian makmal Institut Genom Malaysia).
Madu kami kebanyakan berasal dari Riau, Sumbar, Bengkulu dan Jambi di Sumatera Indonesia dan sebahagian kecil di Semenanjung Malaysia. Semuanya dari lebah spesis ‘Apis Dorsata’ atau lebah tualang namun lebah tidak memiliki warganegara. Umumnya kualiti hampir sama di seluruh Nusantara.
Semua lapisan umur boleh amalkan/makan dari kanak-kanak hingga warga emas.
Biasanya kami sarankan melihat kepada kandungan pollen dan kekeruhan madu apabila bercampur air (khusus madu tualang RAW). Sila klik BUTTON TEMPAH SEKARANG untuk video pencerahan keaslian madu.
Madu dikategorikan sebagai makanan kesihatan dan bukan ubat khusus dan hanya perlu mematuhi Peraturan dan Akta Makanan 1985 dan madu kami diambil sampel secara berkala ole pihak KKM untuk memastikan kualiti memenuhi piawaian standard Akta Makanan 1985.
Bismillah, amalkan 2 sudu pagi sebelum makan dan 2 sudu sebelum tidur. Paling minimum 1 sudu sehari. Boleh juga buat air madu (3 sudu madu + 250ml air suam atau sejuk). Boleh makan lebih kerap jika sedang sakit.
Tiada pantang, kanak-kanak, remaja, dewasa, warga emas, wanita hamil, sedang menyusu baby semua boleh amalkan.
Boleh, madu kategori makanan sahaja, boleh rujuk saranan doktor.
Biasanya madu tualang RAW adalah bahan terpenting untuk digabungkan dengan bahan ‘superfood’ lain seperti bawang putih tunggal, halia bara, limau kasturi, lemon, cuka epal, kayu manis dan seumpamanya.
Oo itu teori sejak dahulu, hakikatnya secara ilmiah madu akan kristalize, madu yang ‘fresh’ disukai serangga dan ada proses penapaian/fermentasi akan hasilkan gas dan buih.

Sifubee Sdn. Bhd. 103A, Industrial Centre Building, UTM Tech Park, 81300 Skudai, Johor. Tel: +60177784342

-DISCLAIMER-

 

*These statements have not been approved by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

Testimonials found at here and/or from Sifubee Sdn Bhd are unverified results that have been forwarded to us by users of the Madu Sifubee Products, and may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

 

KAMI DOAKAN ANDA SEMAKIN SIHAT DAN BERKAH. AMIN